Ambassadeurs Visit Ambon 2020: Nicky Manuputty en Miguell Kaidel!

by Visit Ambon 2020

Saxofonist Nicky Manuputty en dj Miguell Kaidel zijn de eerste officiële ambassadeurs van Visit Ambon 2020. In de maanden vooraf worden dit jaar ook in Nederland concerten en feesten georganiseerd in het kader van Visit Ambon 2020.

Ambassadeurs Nicky Manuputty en Miguell Kaidel gaan ervoor zorgen dat het één groot feest wordt, maar waar en welke vrienden ze precies zullen uitnodigen blijft nog even een verrassing.

Het is de eerste keer dat er zo veel evenementen gaan plaatsvinden in het teken van de Molukse hoofdstad. Miguell Kaidel wil tijdens Visit Ambon 2020 vooral van de stad ‘the capital of deejays’ maken.

Het thema Visit Ambon 2020 betekent voor Nicky Manuputty; “Back to our roots! Ambon is the City of Music. Wij moeten een brug worden tussen de Wereld en Maluku. Met muziek en cultuur als middelpunt en samen investeren in de toekomst…Toma Maju…”

Volgens de promotors en coördinators uit Nederland zijn de twee passende ambassadeurs voor Visit Ambon 2020: “Het komende jaar zullen zij Ambon in Nederland en Indonesië op de kaart zetten!”

You may also like

Leave a Comment