Bekende Nederlandse rappers Jonna Fraser, Frenna en Dopebwoy supporten Visit Ambon 2020

by Visit Ambon 2020

De Nederlandse urban-artiesten Jonna Fraser, Frenna, Dopebwoy, Cho en social influencer Devano Holwijn geven hun support voor Visit Ambon 2020, volgend jaar op de Molukken. Dopebwoy is bekend van de megahits Cartier en Loco. Zie filmpje hierboven.

De promotors en coördinators van het project willen op deze manier nog meer bekendheid creëren in Nederland. “Wij willen Maluku op de kaart zetten, dat doen wij door middel van support uit verschillende hoeken. Dat kunnen bekende artiesten zijn, maar ook bekende sporters”, zo liet de organisatie het afgelopen weekend weten tijdens een event in de Harbour Club Amsterdam.

“We willen alle generaties aanspreken en ook niet-Molukkers. Dit keer is het iets voor de jeugd van tegenwoordig, met de volgende promotie doen we waarschijnlijk weer iets anders wat aanspreekt bij de volwassenen en ga zo maar door.”

Rapper Dopebwoy is uitgegroeid tot een van de grootste namen in de Nederlandse Urban scene

Ook Frenna is één van de grootste rappers op dit moment en gaat als een speer met een hoge frequentie aan hitlijstnoteringen. Zoals zijn hits “Verleden Tijd” met Lil Kleine en met Jonna Fraser; Louboutin

Rapper Cho met de promotors en coördinators van Visit Ambon 2020

Social Influencer Devano Holwijn

Visit Ambon 2020 wordt het 1e grote internationale evenement ooit op de Molukken. Het hele jaar door worden er verschillende culturele en muzikale festiviteiten georganiseerd. Waarbij het uitdragen van de culturele identiteit van de Molukkers centraal staan.

Maar er is meer, want er komt natuurlijk ook een climax. Met een groot Moluks festival in het hart van Ambon tijdens de Nederlandse herfstvakantie in oktober 2020.

De hoofdstad wordt in het jaartal 2020 in het zonnetje gezet. Want de stad bestaat dan 445 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Burgemeester Richard Louhenapessy doet een oproep aan alle Molukkers en touristen wereldwijd om dit gezamenlijk te vieren op het tropische eiland.

Ambon heeft een rijke cultuur en geschiedenis. Het was ooit de grootste specerijenproducent van de wereld en van oudsher een belangrijke doorvoerhaven in het verre oosten. Een bounty eiland en sinds kort uitgeroepen tot City of Music door UNESCO.

VISITAMBON2020.COM
Volg ons ook op Instagram en Facebook @visitambon2020

You may also like

Leave a Comment