Bijeenkomst met alle hotels en toerisme organisaties voor Visit Ambon 2020

by Visit Ambon 2020

AMBON – Vanavond hield burgemeester Richard Louhenapessy van Ambon een vergadering bij hem thuis in Karang Panjang met alle General Managers van de hotels op het Molukse eiland. Ook nodigde hij de lokale toerisme bureaus en de coördinerende organisatie vanuit Nederland uit om het concrete programma voor Visit Ambon 2020 te bespreken.

De boekingen gaan snel in Nederland dus dat betekent dat de stad klaar moet zijn om al deze mensen te ontvangen. Daarom zet de burgemeester er vaart achter.

Er werd een presentatie gegeven door het hoofd van toerisme, Rico Hayat. Daarbij kregen ook de hotels en toerisme bureaus de kans om hun zegje te doen. Er werd gediscussieerd over de promotie en het programma. Hierbij werden adviezen aan elkaar gegeven. Maar over een ding was iedereen het eens. We moeten er samen alles aan doen om Visit Ambon 2020 een succes te maken.

De burgemeester heeft te kennen gegeven dat zijn focus ligt op de Molukse gemeenschap in Nederland maar ook die verspreid wonen over Indonesië. Met trots vertelde hij aan de hotels en toerisme bureaus dat Molukkers uit Nederland naar huis komen. Ze komen niet alleen om de evenementen mee te maken maar om hun familie en dorpen te zien. En hun bijdrage te leveren om de Molukken vooruit te helpen. Dus hij wilt dat iedereen in Ambon goed is voorbereid. Daarbij wordt ook rekening gehouden dat velen naar andere Molukse eilanden gaan. Zoals naar verwachting de Kei-eilanden, Saparua, Aru, de Tanimbar-eilanden, etc. Ook dit coördineert burgemeester Louhenapessy met de regionale regering. Daarnaast zal er vanaf februari ook volop in de rest van Indonesië reclame gemaakt worden. Het volledige programma voor Visit Ambon 2020 wordt begin februari bekend gemaakt!

You may also like

Leave a Comment