Darwin Ambon Internationale Zeilrace

by Visit Ambon 2020

De jaarlijkse Darwin Ambon Zeilrace is een wedstrijd tussen Darwin in Australië en Ambon, de hoofdstad van de provincie Molukken. Dit jaar zal het startsein gegeven worden op zaterdag 3 augustus.

De jaarlijkse Spice Islands Darwin Ambon Yacht Race wordt georganiseerd door de Dinah Beach Cruising Yacht Association en de stad Ambon.

Het is een 630 nm internationale zee klassieker die start in Darwin en eindigt in Ambon. De deelnemers maken een prachtige zeilreis door Oceanië in de tropische wateren van Noord-Australië en de Zuidoost Molukse archipel.

De race wordt ondersteund door de stad Darwin, Northern Territory Government en de Ambon City Government, en is een belangrijke samenwerking ter ondersteuning van het Darwin en Ambon Sister City-programma door internationale relaties en culturele uitwisseling te bevorderen.

De Darwin Ambon International Yacht Race wordt support en gesponsord door onder andere Heineken, Wonderful Indonesia, Hotel Santika, Ora Beach Resort, Marine Directory Asia en verschillende instanties van de centrale en provinciale overheid.

You may also like

Leave a Comment