Kom naar de Ambon Fest Week op 17 t/m 24 oktober 2020!

by Visit Ambon 2020

In oktober 2020 wordt er tijdens de Nederlandse herfstvakantie een week lang festiviteiten georganiseerd door promotors en coördinators vanuit Nederland. Wij hebben in het teken van Visit Ambon 2020 het doel om zoveel mogelijk mensen ‘thuis’ te brengen in het jaar 2020 om het 445-jarige bestaan van Ambon te vieren. De eerste festiviteiten rondom Visit Ambon 2020 zijn reeds van start gegaan en gaan nog het hele jaar duren.

Ambon Festweek 2020 op Lapangan Merdeka
Vanuit Nederland zal er een feestweek georganiseerd worden, onder de naam ‘Ambon Fest Week 2020’. Dit houdt in dat er van 17 t/m 24 oktober 2020 een breed scala aan evenementen zal plaatsvinden, voor een enorm divers publiek. Dagelijks zullen er openluchtconcerten worden gegeven met toonaangevende artiesten uit Nederland en Indonesië op Lapangan Merdeka van 20.00 – 01.00 uur. Glenn Fredly organiseert bijvoorbeeld op een van de dagen zijn 25-jarige jubileumconcert. Uit Nederland zullen artiesten, zoals Oceanikz, July Lo’Ko, Rafa, Nani en Homez hun opwachting maken. In het bekende Pattimura Park wordt er iedere dag een Food Market georganiseerd met overheerlijke gerechten die worden bereid door de lokale bevolking. Uiteraard zult u op deze locaties ook verblijd worden met diverse culturele optredens en evenementen.

Pool Club in The Natsepa Resort en Business Monday bij Santika Premiere
Overdag wordt er voor entertainment gezorgd op The Natsepa Resort, waar er gebruik gemaakt kan worden van het grote zwembad, het prachtige strand, luxe cabanas, hapjes en drankjes. Ook hier zullen er internationale top artiesten optreden, zoals DJ Naffz, Onderkoffer, RemmenLos, Miguell Kaidel en Nicky Manuputty. Er zijn nog kamers beschikbaar indien u hier tijdens de Ambon Fest Week 2020 wilt overnachten. In het Santika Hotel vindt Business Monday plaats, waarbij wij Nederlandse ondernemers zullen verbinden aan de lokale overheid, ondernemers en organisaties om de onderlinge zaken te stimuleren.

De artiesten uit Indonesië en Nederland
De optredens zullen verzorgd worden door populaire artiesten uit Nederland en Indonesië, zoals o.a. Glenn Fredly, Mitha Talahatu, Doddie Latuharhary, Naruwe, Willy Sopacua + JP Band, Joyce Pupella, Arles Tita, Nicky Manuputty, RemmenLos, Oceanikz, Julya Lo’Ko, Onderkoffer, Triplets, Rafa, Nani & Homez, Miguel Kaidel en nog vele anderen. Bekijk de flyer voor de volledige line-up.

Reisarrangementen via Asfalea Travel
Vliegtickets en hotelarrangementen zijn nog beschikbaar. Hiervoor kunt u het best contact opnemen met onze reispartner Asfalea Travel. Bij Asfalea kunt u kiezen uit een compleet reisaanbod van interessante rondreizen tot heerlijke strandvakanties, van bungalow tot hotels op De Molukken. Asfalea biedt flexibele maatwerkreizen voor individuen en groepen, waarbij het betalen in termijnen ook mogelijk is. Heeft u nog vragen over de reispakketten? Neem dan gerust contact met Asfalea op voor meer informatie.

De contactgegevens van reisbureau Asfalea Travel vindt u hieronder.

Asfalea Travel
Nes 82
1012 KE Amsterdam
020-6239548
reservering@asfaleareizen.nl

Openingstijden van het reisbureau
Maandag t/m vrijdag: 09.30 uur – 17.00 uur. Zaterdag en zondag: gesloten.

Wij verwelkomen u graag op Ambon tijdens de Ambon Fest Week 2020! Voor vragen en/of suggesties omtrent dit evenement kunt u ook altijd een email sturen naar info@visitambon2020.com

You may also like

Leave a Comment