Molukse Dag op Kwaku volledig in het teken van Visit Ambon 2020

by Visit Ambon 2020

Dit jaar krijgt de vierde editie van de Molukse Dag op Kwaku als thema “Visit Ambon 2020”. Vorig jaar opende de burgemeester van Ambon het evenement en was zeer content over zijn bezoek aan Amsterdam tijdens de Molukse Dag op het Kwaku Summer Festival.

Op uitnodiging van District Nine Five kwam burgemeester Louhenapessy met zijn vrouw en een delegatie naar Nederland. Het bezoek past in het kader van de inspanningen die District Nine Five levert om het voortbestaan te waarborgen van het Molukse platform. Deze ontmoeting stond in het teken van de goede samenwerking tussen de autoriteiten van Ambon en de organisatie op muzikaal, cultureel en sociaal gebied.

De Molukse Dag op Kwaku had in 2018 als thema “200 jaar Martha Christina Tiahahu”, in 2017 was het thema “200 jaar Pattimura”. De eerste editie stond in het teken van 65 jaar Molukkers in Nederland, ter ere van de eerste generatie Molukkers in Nederland.

– Molukse Dag op Kwaku

– Zaterdag 27 Juli 2019

De Molukse Dag op het Kwaku Summer Festival wordt georganiseerd in samenwerking met District Nine Five en Stichting Rhythm of Maluku.

You may also like

Leave a Comment