Rafa, Nani & Homez van de hit “Turun Slowly” gaan naar Ambon

by Visit Ambon 2020

Rafa, Nani & Homez zijn één van Moluks populairste acts op dit moment. De laatste jaar staan ze standaard op bijna elk Molukse event. Reden genoeg voor de organisatie van Visit Ambon 2020 om de groep in Ambon te laten optreden.

Deze talentvolle jonge artiesten uit Moordrecht zullen tijdens het “Ambon Fest Week” van 17 t /m 24 oktober 2020 hun muziek in Maluku ten gehore brengen. En hun bijdrage leveren aan Ambon City of Music dat nu officieel op de Werelderfgoedlijst staat van UNESCO.

Rafa, Nani & Homez, drie Molukse jongeren van de 3e generatie uit Moordrecht. Ze zijn in Nederland bekend geworden met de nummers “Bale Ke Kampong” en “Turun Slowly”. Rafael ‘Rafa’ Hitipeuw heeft het nummer “Bale Ke Kampong” gemaakt in samenwerking met Kelvin Fordatkossu en MCP Sysilia uit de Noord Molukken. En heeft daarbij een prachtige clip opgenomen op de eilanden. Met z’n drieën hebben ze dit jaar de tracks “Turun Slowly & Djang Gitu Like That” uitgebracht. Nanseri ‘Nani’ Latuheru heeft dit jaar de track “Ai Ai Ai” uitgebracht. En Thejoma ‘Homez’ Haurissa heeft 2 nummers op spotify “Rindu Bunurata” in samenwerking met Rafa en Orlando Tupamahu. En “Homez is where the heart is”.

Het nummer “Turun Slowly” heeft inmiddels meer dan 200.000 streams op Spotify. En is ook al viraal gegaan in de Molukken.

Bij Asfalea kun je kiezen uit een compleet reisaanbod van interessante rondreizen tot heerlijke strandvakanties, van bungalow tot hotels, kortom tot de andere kant van de wereld De Molukken.

Heeft u nog vragen over de reispaketten? Neem dan gerust contact met Asfalea op voor meer informatie.

De contactgegevens van reisbureau Asfalea Travel vindt u hieronder.

Adres:
Asfalea Travel
Nes 82
1012 KE Amsterdam
020-6239548
reservering@asfaleareizen.nl

Openingstijden van het reisbureau
Maandag t/m vrijdag: 09.30 uur – 17.00 uur. Zaterdag en zondag: gesloten.

You may also like

Leave a Comment