Visit Ambon 2020

by Visit Ambon 2020

In 2020 bestaat kota Ambon 445 jaar! Burgemeester Richard Louhenapessy doet een oproep aan alle Molukkers en toeristen wereldwijd om dit gezamenlijk te vieren in de hoofdstad van de Molukken.

TABEA!

Plan alvast uw reis naar Maluku en Visit Ambon in 2020. Breng een bezoek aan het eilandenrijk, een paradijs met een unieke flora en fauna en beleef het avontuur gezamenlijk met families uit Nederland en op Maluku.

Volgend jaar zal Ambon in het teken staan van #MangenteAmbon; bij deze een oproep aan alle Molukkers, waar dan ook ter wereld om in 2020 een bezoek te brengen aan Ambon Manis é. Visit Ambon 2020 wordt ongetwijfeld het populairste en meest traditionele feest in Maluku!

Het hele jaar door vinden allerlei festiviteiten plaats op het gebied van muziek, dans en cultuur. Er wordt rekening gehouden met de vakantieperiode in zowel Nederland als in de Verenigde Staten. En ook geldt dat voor de maanden oktober, november en december er in 2020 veel verschillende evenementen plaatsvinden, zodat alle Molukkers met elkaar worden herenigd in de hoofdstad in 2020.

Dari Ujung Halmahera sampe Tenggara Jao

De hoofdstad Ambon wordt bewoond door Molukkers van verschillende Molukse eilanden. Daarom zal er ook rekening gehouden worden met het feit dat veel Molukkers in het kader van Visit Ambon 2020 door zullen reizen naar andere eilanden. Vanuit Ambon kunt u zich makkelijk verplaatsen naar de andere eilanden. Van de Alifuru’s op Seram, naar de oudste kruidnagelboom op Ternate, de endemische diersoorten en kunstnijverheid op Tanimbar, de lange witte stranden op Kei, het leefgebied van de Paradijsvogel op pulau Aru, Kalwedo Maluku Barat Daya, de vele vogelsoorten op Buru, Fort Duurstede op Saparua, de prachtige stranden op Haruku en de koraalriffen bij Banda Neira.

You may also like

Leave a Comment